flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРИВІТАННЯ ФУТБОЛЬНОЇ КОМАНДИ СУДОВИХ ОРГАНІВ МИКОЛАЇВЩИНИ "КОРАБЕЛИ" З ПЕРЕМОГОЮ!

00 0000, 00:00

      15 грудня 2016 року відбулися святкові збори з нагоди річниці Дня працівників суду, в яких взяли участь судді апеляційного суду Миколаївської області  під головуванням голови суду Ржепецького О.П., Голова Миколаївського окружного адміністративного суду      Князєв В.С., начальник територіального управляння Державної судової адміністрації у Миколаївській області Сікиринський В.І.

      Учасникам святкових зборів були висловлені найщиріші побажання щастя, удачі, сімейного благополуччя та подальших професійних досягнень!

       Крім поздоровлень з професійним святом очільники судової влади Миколаївщини привітали збірну  команду органів судової влади Миколаївщини «Корабели», яка посіла почесне 3 місце у всеукраїнському турнірі з міні - футболу серед представників органів судової влади «Феміда».

        Гравцям команди  "Корабели" під оплиски присутніх були вручені медалі переможців та почесні грамоти.

     

     Це вперше збірна команда Миколаївщини увійшла у трійку найкращих футбольних команд серед органів судової влади України.Особливо приємно, що до складу команди входить представник від Миколаївського окружного адміністративного суду – суддя Марич Є.В.

Миколаївський окружний адміністративний суд  приєднується до привітань з перемогою нашої команду та бажає  подальших спортивних та професійних успіхів!