flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Брагаря Віталія Станіславовича!

21 листопада 2017, 12:33

 

 

Шановний Віталію Станіславовичу!

             Прийміть найщиріші вітання з нагоди призначення Вас на посаду голови Миколаївського окружного адміністративного суду!

         Це без перебільшення знакова подія не тільки у Вашому особистому, професійному, творчому житті, але й новий етап розвитку нашого суду, майбутнє якого передусім пов’язується з іменем першого керівника, його авторитетом, ідеями, конкретними справами, людською привабливістю.

        Ваше обрання є виявом великої довіри всього колективу і водночас великою відповідальністю за тих, хто працює в нашому суді.

          Нехай Ваша повсякденна нелегка діяльність на вкрай відповідальній посаді буде щедрою на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть реалізувати поставлені завдання й здійснити задумані плани. Нехай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість і надалі сприяють піднесенню іміджу нашого суду! Нехай Вас завжди супроводжують творче натхнення й наснага, оптимізм, добро, гармонія, успіх, повага, удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. 

       Переконані, що Ваш професійний досвід, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту.

 

Колектив суду