flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В МОАС продовжено карантийні заходи

12 квітня 2021, 14:24

Шановні відвідувачі

            У зв’язку із продовженням загострення епідеміологічної ситуації в Миколаївському окружному адміністративному суді, з огляду на різкий спалах серед працівників суду гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 Наказом голови Миколаївського окружного окружного адміністративного суду від 12 квітня 2021 року № 14-о  продовжено карантинні обмеження на період з 13 квітня до 26 квітня 2021 року:

- обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань, блідість обличчя, почервоніння очей, кашель;

- ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи здійснюватиметься після закінчення періоду вчинення відповідних заходів.

- припинено проведення судових засідань в режимі відеоконференції за дорученням інших судів.

           Приймання (реєстрації) вхідної кореспонденції від сторін по судовим справам особисто працівниками відділу документального забезпечення (канцелярії) суду: - з 08 год. 30 хв. до 17 год.00 хв., з понеділка по п’ятницю, в окремо виділеному кабінеті № 9А, з періодичністю один раз кожні півгодини.

             Розміщено в кабінеті № 9А спеціальну поштову скриньку для безперервного прийому вхідної кореспонденції в робочі часи суду.

              Припинено проведення відкритих судових засідань з особистою участю сторін.

           Рекомендовано суддям при можливості здійснювати розгляд справ без участі сторін, в порядку письмового провадження, або в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів учасниками судових справ.

        Рекомендуємо усі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@adm.mk.court.gov.ua, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою (вул. Декабристів, 41/10, м. Миколаїв, 54001), факсом (0512 53-31-81) або дистанційні засоби зв’язку (посилання - https://adm.mk.court.gov.ua/sud1470/pro_sud/45/) ;

для участі у судових засіданнях інших судів у режимі відеоконференції використовувати власні засоби та он-лайн сервіс відеозв'язку "Easycon".

           Наголошуємо, що зазначені обмеження тимчасові та направлені на врегулювання ситуації з поширенням коронавірусної хвороби в суді

 

           Просимо з розумінням поставитися до цієї ситуації.