flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем журналіста!

06 червня 2017, 09:46

                                             Шановні працівники засобів масової інформації!

          Щиросердечно вітаю вас з професійним святом – Днем журналіста. Можна без перебільшення сказати, що це свято не тільки майстрів пера, мікрофона, а й великої кількості читачів, слухачів та телеглядачів. Адже саме з газет, радіо- і телепередач люди отримують різноманітну інформацію про ситуацію в державі, в своєму регіоні, знаходять відповіді на важливі, злободенні питання повсякденного життя. 

      Сьогодні є добра нагода висловити щиру подяку всім журналістам, які пишуть і готують теле- і радіопередачі на  суспільно -важливу тематику, об’єктивно висвітлюють роботу  державних органів в тому числі органів судової влади. 

    Створення ефективної системи взаємодії судів та засобів масової інформації (ЗМІ)  є одним із пріоритетних напрямів демократизації в сучасній Україні. І судді, й працівники мас-медіа мають не лише чітко усвідомлювати важливість такої взаємодії, а й самі до неї прагнути. Неможливо забезпечити справедливе правосуддя, якщо воно не є відкритим для громадськості. Саме цього вимагають сучасні світові демократичні стандарти судочинства.

    Ваша робота вимагає нині   професіоналізму і повсякденної творчості. Ви прагнете чесно робити свою справу, відстоювати принципи справедливості, демократії і законності.

    Зичемо Вам, щоб на цьому шляху не було жодних перешкод і проблем, щоб доля щедро дарувала міцне здоров’я, життєву енергію і творче довголіття, невичерпну повагу шанувальників вашого таланту!