flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївський окружний адміністративний суд оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В»

03 жовтня 2019, 11:02

старшого секретаря суду (посада тимчасово вакантна)

 

Умови проведення конкурсу наведені у додатку 1 до наказу в.о. керівника апарату суду  від 24.09.2019 р.№ 114 -к

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 та  Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 №2646/0/15-17.

Перелік тестових завдань , затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби та Міністерства юстиції України від 06.05.2016 року № 97/1328/5.

На офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби у розділі  "Тестування"  розміщена коротка інструкція користувача з проходження тестування. Перелік документів для участі конкурсі:

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) конкурсній комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до ч. 3 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» особа, яка претендує на зайняття посади, зазначеної у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, до призначення або обрання на відповідну посаду подає в установленому цим Законом порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік. Така декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому особа подала заяву на зайняття посади (участь у конкурсі), якщо інше не передбачено законодавством, та містить інформацію) станом на 31 грудня звітного року;

8) якщо особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

Зразки документів необхідних для участі у конкурсі:

Заява на участь у конкурсі особи

Заява на участь у конкурсі особи, яка має інвалідність

Заява про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

Форма особової картки державного слубжовця та Інструкція щодо її заповнення

Строк подання документів: до 17 год. 00 хв.  09 жовтня 2019 року.

 Дата і місце проведення конкурсу: 18 жовтня 2019 року в приміщенні Миколаївського окружного адміністративного суду.

Якщо залишилися питання телефонуйте у відділ управління персоналом

 (0512) 53-31-68