flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Інформація щодо розгляду адміністративних справ, пов’язаних з виборчим процесом, станом на 01.10.2020 року (оновлено)

02 жовтня 2020, 09:28

Миколаївський окружний адміністративний суд повідомляє, що 01 жовтня 2020 року до суду надійшло 9 адміністративних позовів, пов’язаних з виборчим процесом:

  1. справа № 400/4254/20 за позовом Офіційного спостерігача від ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРТІЯ МИКОЛАЇВЦІВ» Пугаченко Сергія Юрійовича до Миколаївської міської територіальної виборчої комісії Миколаївського району Миколаївської області про визнання бездіяльності протиправною, яка полягає у неприйнятті у встановлені законом строки рішення щодо реєстрації кандидатів у депутати від МИКОЛАЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» та зобов’язання розглянути усі документи подані МИКОЛАЇВСЬКОЮ РЕГІОНАЛЬНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ»  щодо реєстрації кандидатів у  депутати.  

Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 09 год. 30 хв.;

 

  1. справа № 400/4255/20 за позовом Офіційного спостерігача від ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРТІЯ МИКОЛАЇВЦІВ» Пугаченко Сергія Юрійовича до Миколаївської міської територіальної виборчої комісії Миколаївського району Миколаївської області про визнання бездіяльності протиправною, яка полягає у неприйнятті у встановлені законом строки рішення щодо реєстрації кандидатів у депутати від Політичної Партії «РОЗУМНА СИЛА» та зобов’язання розглянути усі документи подані Політичною Партією «РОЗУМНА СИЛА» щодо реєстрації кандидатів у  депутати.  

Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 09 год. 00 хв.;

 

  1. справа № 400/4256/20 за позовом Офіційного спостерігача від ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРТІЯ МИКОЛАЇВЦІВ» Пугаченко Сергія Юрійовича до Миколаївської міської територіальної виборчої комісії Миколаївського району Миколаївської області про визнання бездіяльності протиправною, яка полягає у неприйнятті у встановлені законом строки рішення щодо реєстрації кандидатів у депутати від Політичної Партії «ПАРТІЯ ЗЕЛЕНИХ УКРАЇНИ» та зобов’язання розглянути усі документи подані Політичною Партією «ПАРТІЯ ЗЕЛЕНИХ УКРАЇНИ» щодо реєстрації кандидатів у  депутати.

Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 10 год. 00 хв.;

 

  1. справа № 400/4257/20 за позовом МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ» до Снігурівської міської територіальної виборчої комісії Баштанського району Миколаївської області про визнання протиправною та скасування Протокольного рішення від 29 вересня 2020 року № 2 про скасування реєстрації кандидата у депутати Снігурівської міської ради від МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ» Лошака О.В. та зобовязання поновити реєстрацію кандидата в депутати Снігурівської міської ради Баштанського району Миколаївської області Лошака О.В., висунутого МИКОЛАЇВСЬКОЮ ОБЛАСНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ».

 Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 10 год. 00 хв.

 

  1. справа № 400/4263/20 за позовом МИКОЛАЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» до Миколаївської обласної територіальної виборчої комісії про визнання протиправною бездіяльності щодо не прийняття рішення про реєстрацію або про відмову в реєстрації кандидатів у депутати Миколаївської обласної ради, включених до єдиного та територіальних виборчих списків кандидатів у депутати МИКОЛАЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» та зобов’язання прийняти рішення про реєстрацію кандидатів у депутати Миколаївської обласної ради, включених до єдиного та територіальних виборчих списків кандидатів у депутати МИКОЛАЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

 Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 12 год. 00 хв.;

 

  1. справа № 400/4264/20 за позовом МИКОЛАЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» до Миколаївської міської територіальної виборчої комісії про визнання протиправною бездіяльності щодо не прийняття рішення про реєстрацію або про відмову в реєстрації кандидатів у депутати Миколаївської міської ради, включених до єдиного та територіальних виборчих списків кандидатів у депутати МИКОЛАЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» та зобов’язання прийняти рішення про реєстрацію кандидатів у депутати Миколаївської міської ради, включених до єдиного та територіальних виборчих списків кандидатів у депутати МИКОЛАЇВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

 

Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 10 год. 00 хв.

 

7.  справа № 400/4270/20 за позовом МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ ЗЕЛЕНИХ УКРАЇНИ до Миколаївської міської територіальної виборчої комісії Миколаївського району Миколаївської області про визнання неправомірними дій при засіданні 29.09.2020 року; зобов’язання зареєструвати кандидатів у депутати Миколаївської міської ради Миколаївського району Миколаївської області, включених до єдиного та територіального виборчих списків, висунутих МИКОЛАЇВСЬКОЮ ОБЛАСНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ПАРТІЇ ЗЕЛЕНИХ УКРАЇНИ.

Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 11 год. 30 хв.;

 8. справа № 400/4271/20 за позовом Миколаївської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РОЗУМНА СИЛА» до Миколаївської територіальної виборчої комісії Миколаївського району Миколаївської області про протиправною бездіяльності та зобов’язання зареєструвати кандидатів у депутати Миколаївської міської ради Миколаївського району Миколаївської області, висунутих зборами Миколаївської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «РОЗУМНА СИЛА» від 19.09.2020 року про висування кандидатів у депутати, на підставі поданих документів.

Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 15 год. 00 хв.;

 9. справа № 400/4271/20 за позовом Миколаївської регіональної організації політичної партії «Перемога Пальчевського» до Миколаївської обласної територіальної виборчої комісії (третя особа, яка не заявляє самостійних вимог – Миколаївська регіональна партійна організація Аграрної партії України) про визнання протиправною та скасування постанови від 26 вересня 2020 року № 11 «Про реєстрацію кандидатів у депутати Миколаївської обласної ради, включених до єдиного та територіальних виборчих списків від Миколаївської регіональної партійної організації Аграрної партії України, на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року» .

Судове засідання призначено на 02 жовтня 2020 року о 14 год. 00 хв.