flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати зборів суддів та працівників апарату Миколаївського окружного адміністративного суду від 28 жовтня 2021 року.

29 жовтня 2021, 13:59

28 жовтня 2021 року проведено збори суддів та працівників апарату Миколаївського окружного адміністративного суду. На порядку денному ставилися наступні питання:

  1. Висунення кандидатів до нагородження з нагоди професійного свята Дня працівників суду.

  2. Внесення змін до Правил внутрішнього трудового розпорядку Миколаївського окружного адміністративного суду стосовно права завідувача архіву на щорічну додаткову відпустку за особливий характер праці, що повя'заний з роботою на персональному комп'ютері. 

        По першому питанню порядку денного суддями та працівниками апарату суду було вирішено рекомендувати:

  1. Начальника відділу документального забезпечення (канцелярії) Панько І.В., провідного спеціаліста відділу документального забезпечення (канцелярії) Кобак Г.В. – на нагородження Державною судовою адміністрацією України відомчими заохочувальними відзнаками Подяками Державної судової адміністрації України з нагоди професійного свята - Дня працівників суду.

  2. Начальника відділу забезпечення судового процесу та аналітично-статистичної роботи Кобак М.В., начальника відділу фінансової діяльності та господарського забезпечення Осипову Н.В., помічника судді Котенко О.В. – на нагородження Верховним Судом відомчими заохочувальними відзнаками Подяками Верховного Суду з нагоди професійного свята - Дня працівників суду.

  3. Заступника керівника апарату Могильову А.В., начальника відділу управління персоналом Яцун Л.Г, секретаря судового засідання відділу забезпечення судового процесу та аналітично-статистичної роботи Калінічеву М.С. – на нагородження Радою суддів України відомчими заохочувальними відзнаками Подяками Ради суддів України з нагоди професійного свята - Дня працівників суду».

 

     По другому питанню порядку денного суддями та працівниками апарату суду було вирішено внести зміни та доповнення до Правил внутрішнього трудового розпорядку Миколаївського окружного адміністративного суду та викласти в такій редакції «п. 5.12. Працівнику, який займає посаду завідувача архіву,  надається щорічна додаткова відпустка за особливий характер праці, що пов'язаний з роботою на персональному комп'ютері, яка оплачується відповідно до чинного законодавства. Максимальна тривалість цієї щорічної додаткової відпустки становить 4 календарних дні.».

Збори відбувалися з урахуванням карантинних обмежень.