flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер МОАС Ганна Лебедєва взяла участь участь у Податковлму Форумі

26 листопада 2021, 10:51

Однією з головних подій минулого тижня став Податковий Форум ААУ TAX&BUSINESS TALKS - 2021 A2B FORUM Асоціація адвокатів України (ААУ) / Ukrainian Advocates' Association (UAA).

Протягом заходу представниками влади, бізнесу, суддями та адвокатами України було обговорено багато важливих та актуальних питань податкової реформи (закопроект 5600), перших підсумків роботи БЕБ, ТЦУ, КІК, перспектив та ризиків податкової амністії, а також інші гострі моменти податкового права, кримінальній відповідальності та перевірки бізнесу!

Суддя-спікер Миколаївського окружного адміністративного суду Ганна Володимирівна Лебедєва мала честь на запрошення Асоціації адвокатів України взяти участь в одній з сесій форуму, посвяченій податковим перевіркам, адміністративним та кримінальним практикам!

Під час свого виступу Ганна Володимирівна ознайомила учасників з актуальною судовою практикою оскарження наслідків перевірки, призначеної або проведеної з порушеннями процедури, визначеної податковим законодавством, яка допоможе бізнесу захиститись від незаконних перевірок!