flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НАВЧАННЯ В ОДЕСЬКОМУ РЕГІОНАЛЬНОМУ ВІДДІЛЕННІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ШКОЛИ СУДДІВ

26 вересня 2016, 11:40

    12 та 16 вересня 2016 року в місті Одеса місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проводилась підготовка керівників апаратів місцевих судів Одеської, Херсонської та Миколаївської областей. Від Миколаївського окружного адміністарвтиного суду у заході прийняла участь  заступник керівника апарату  Султанська Марія Андріївна.

    Вітальними словами підготовку відкрив директор регіонального відділення Левенець Валерій Петрович. До участі у проведенні занять запрошені судді – викладачі регіонального відділення, фахівці у галузі державної служби, психологи, начальник та заступник начальника ТУ ДСА України в  Одеській  області. Під час навчання слухачі мали можливість проводити групові навчання, відтворювати ситуативні завдання, пов’язані з організацією роботу апарату суду  та  впровадження нових технологій судового адміністрування.

   Також був проведений семінар на тему «Психологія діяльності працівника суду, психологічні та суспільні фактори, їх вплив на здійснення судочинства в судах». Під час лекції всі учасники були поділені на «умовні» групи для моделювання психологічних прийомів, пов’язаних з особливостями роботи з відвідувачами суду.

     Особливо актуальною темою навчання також було - застосування Закону України «Про державну службу, порядок проведення конкурсу на заняття посад державних службовців, категорії Б і В в суді, проведення службового розслідування. По закінченню навчання всі присутні подякували організатором заходу за такий змістовний діалог, надання конкретних рекомендацій в роботі і виявили побажання частіше проводити подібні семінари.