flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Брагар В.С. приймає участь у тренінгу для голів судів

24 травня 2018, 15:35

22-25 травня 2018 року Національною школою суддів України за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» проводиться тренінг для голів судів з питань лідерства та управління, участь у якому бере голова Миколаївського окружного адміністративного суду Брагар Віталій Станіславович.

 

Відкрили тренінг ректор Національної школи суддів України Микола Онищук та керівник програми USAID «Нове правосуддя» Девід Вон.Присутнім у даному заході вони висловили сподівання, що захід буде цікавим, корисним, а також буде сприятиме формуванню міцної управлінської команди в судах.

Тренінг проводить доктор Морін Конер, професор Університету штату Мічиган, яка активно співпрацювала з Програмою USAID, Державною судовою адміністрацією України та Національною школою суддів України у період 2012-2016 р.р. в проекті сертифікованої програми з питань судового адміністрування. Крім цього, доктор Морін Конер залучена для експертного супроводу процесу розробки та представлення навчальних програм для різних аудиторій слухачів в рамках співпраці USAID з Національною школою суддів України, зокрема для вироблення змісту та реалізації навчальних програм.

Під час тренінгу учасники розглядають складові поняття лідерства у контексті сучасного стану українського судочинства, ознайомлюються з результатами міжнародних досліджень щодо характеристик лідерів та їх сприйняття, визначають вираженість своїх лідерських якостей. Голови судів навчаються формувати спільне з колегами бачення розвитку суду, забезпечувати ефективну співпрацю персоналу та створювати робоче середовище, в якому заохочуватимуться інновації й впроваджуватимуться нові ідеї для вдосконалення роботи суду.

Крім того, на запрошення USAID перед учасниками тренінгу виступатимуть один із лідерів судової системи США, суддя Тімоті Тимкович, голова Апеляційного суду 10-го федерального округу, та суддя Верховного Суду Ганна Вронська.