flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Урок справедливості" у місті Миколаєві

09 жовтня 2018, 11:10

     8 жовтня, з нагоди Дня юриста, суддя – спікер Миколаївського окружного адміністративного суду Лебедєва Ганна Володимирівна та суддя Миколаївського окружного адміністративного суду  Мельник Олександр Михайлович мали унікальну можливість долучитись до всеукраїнської акціі «Урок справедливості» для школярів 1-4 класів, організованої Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» та провеели Уроки справедливості у 2-х та 3-х класах ЗОШ № 11 у місті Миколаєві!

Під час уроку презентували мультфільм про суд, а учні виступили в ролі суддів та намагались справедливо вирішити спір! Говорили з маленькими слухачами про роль суду в суспільстві, про справедливість та закон!

    

І хоча тема непроста, було приємно чути дуже дорослі думки маленьких школярів, їх бажання справедливо вирішити суперечку!

Це був надзвичайний день, який зарядив енергією та надав мотивацію для подальшої плідної праці заради того, щоб незалежний суд, права людини та справедливість не були пустими словами в нашій державі, та заради щасливого майбутнього наших дітей!

Миколаївський окружний адміністративний суд продовжує працювати на підвищення авторитету судової влади та, керуючись нагодою, весь колектив суду вітає усіх юристів з професійним святом - сил, енергії, натхнення та віри у себе і у власні сили!