flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Миколаївському окружному адміністративному суді стартувала спеціальна підготовка кандидатів на посаду судді.

23 квітня 2019, 10:11

         В Миколаївському окружному адміністративному суді  стартувала спеціальна підготовка кандидатів на посаду судді, яка триватиме до 11 травня 2019 року.

      До Миколаївського окружного адміністративного суду прибули для проходження стажування кандидати на посаду судді – Андросова Ірина Олександрівна, Березовська Олена Анатоліївна, Гапєєва Татяна Володимирівна, Іванова Тетяна Вікторівна, Корованенко Світлана Анатоліївна, Кузьміна Богдана Миколаївна, Невмержицька Ольга Володимирівна, Павленко Ірина Віталіївна.

     Розпочалося стажування із зустрічі з головою Миколаївського окружного адміністративного суду Брагарем Віталієм Станіславовичем. Голова суду привітав майбутніх суддів з початком стажування та побажав всім успіхів і плідної роботи.

     Під час стажування судді-наставники Миколаївського окружного адміністративного суду Біоносенко Володимир Вікторович та Лісовська Наталія Вікторівна допоможуть слухачам розвинути практичні навички написання проектів процесуальних документів та сприятимуть опануванню професії майбутніми суддями.

        У програмі стажування в адміністративних судах передбачено ознайомлення з організацією діловодства в окружних адміністративних судах, порядком підготовки до судового розгляду адміністративних справ, проведення підготовчого судового засідання, порядком ведення судових засідань та аналіз процесу ведення судового засідання з наставником, а також підготовку проектів процесуальних документів у адміністративному судочинстві у взаємодії з наставниками (коучами).

      Керівник апарату суду Недбай Анна Василівна провела екскурсію приміщенням суду та ознайомила стажерів зі структурою суду, організацією документообігу, роботою відділу документального забезпечення (канцелярії).