flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Миколаївського окружного адміністративного суду завітала з робочим візитом представник Національної школи суддів

26 квітня 2019, 13:49

        Нагадаємо, що  з 17 квітня в Миколаївському окружному адміністративному суді  відповідно до програми та навчального плану спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, затверджених рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 13.07.2018 №172/зп-18, розпочалось стажування кандидатів на посаду судді, яке триватиме до 11 травня  2019 року.  

      26.04.2019 року з робочим візитом до Миколаївського окружного адміністративного суду завітала головний спеціаліст відділу спеціальної підготовки Національної школи суддів України  - Наталія Вікторівна Буряк.

     Під час візиту Наталія Вікторівна зустрілася з головою суду Брагарем Віталієм Станіславовичем, суддею-наставником Біоносенко Володимиром Вікторовичем та кандидатами на посаду судді, які проходять у суді стажування.

     Під час зустрічі присутні обговорили організаційні питання. Майбутні судді розповіли про те, як проходить стажування, які практичні навички при написанні рішень вони встигли вже опанувати, поділилися своїми враженнями від роботи суду. Зі свого боку суддя-наставник пообіцяв поділитися своїми знаннями та досвідом, морально підтримав своїх майбутніх колег і побажав їм  успіхів у здобутті  професії  судді.